Спасените домашни животни на Даря Пушкарьова

13 януари 2018 Домашни любимци 0     
Няма снимка
1 2 3 4 5 6 7
 

Невръстното енотовидно куче Карел е спасено заедно с няколко свои събратя от ферма за кожи. Ако това не беше станало, по всяка вероятност тази зима Карел можеше да украсява раменете на някоя красавица във вид на яка или палто. А на следващата снимка може да видите как изглежда Карел сега благодарение на московчанката Дарья Пушкарьова, която по професия е фотограф,  и нейния съпруг Дмитрий.

Семейство Пушкарьови са се посветили на спасението на кучета-инвалиди и на животни, отглеждани за кожи.

Те започват своята спасителна дейност с построяването на удобни волиери и укрития за спасените енотовидни кучета и лисици на купен специално за целта терен в Подмосковието. Подът трябвало да е бетонен, тъй като лисиците много добре ровят. А отгоре сложили чим, за да могат лисиците да живеят като в гората.

Така лисиците, живели в нечовешки условия - в ужасни клетки, най-накрая се чувстват уютно. Вследствие на телените подове в клетките лапите на всички са били увредени. Но им провървяло. Били спасени - срещу 10 хил. рубли (300 лева) всяко.

Днес вече всички спасени животни изглеждат чудесно. Можете да се убедите, като разгледате снимките.

Коментари:

Влезте като регистриран потребител или направете вашата безплатна Регистрация
Още от Домашни любимци
Няма снимка

Осиновените улични котки страдат от много паразити

Инвазираните животни - със симптоми на бронхопневмония Д-р Валентин Иванов, квмн Освен добре познатите тении и глисти в стомашно-чревния тракт котките страдат и от други паразити.

Няма снимка

Подстригването на куче нула номер е вредно

Ветеринарни специалисти твърдят, че подстригването на кучето с цел по-леко да понесе горещините не само е безсмислено, но и опасно. И се обосновават.

Няма снимка

Ако кучето на съседите влиза в градината ви

Ще ви помогнат силни подправки Поръсете периметъра й със смес от подправки - горчица на прах с натрошени сухи люти чушки Но това може да свърши работа само в сухо време.

Няма снимка

Защо котките бягат от дома

Любопитството на котките е огромно към външния свят Докато една здрава, добре нахранена котка седи на перваза на прозореца или на балкона, тя е привлечена от безкрайните непознати миризми; близостта

Няма снимка

За да са здрави аквариумните рибки, купувайте грунд с тъмен цвят

И не бива да отразява светлината За да бъдат аквариумните ви рибки здрави, е необходимо да подберете правилния грунд за аквариума им. Винаги купувайте грунда от специализиран магазин за акваристика.

Няма снимка

Ако корелата ви оплешивява

Променете храненето и давайте витамини Главата на корелите оплешивява при: недостиг на витамини в храната й; при неподходящ размер на клетката - птицата си протяга главата извън нея и протрива

Още от Фермер
Няма снимка

Съветник на земеделския министър: Избива се само заразеното стадо (Видео)

Със стадото ще се процедира така, както с всички останали стада, които са заразени. При положение, че всички животни са сложени на оборен режим и помежду им няма контакти, избива се само стадото,

Няма снимка

Пренасяне на данни от едни на други телематични системи

Новата технология улеснява работата на операторите, като ликвидира проблема с несъвместимостта чрез обединяване на информацията от всички машини на едно място JCB пуска в действие нова версия на

Няма снимка

ЕК прехвърля отговорността за оценката на глифозат от Германия към Франция

Стремежът на Монсанто да запази продукта си за борба с плевелите на европейския пазар е изправен пред друго предизвикателство. Франция вече планира поетапно да прекрати действието на активната

Няма снимка

Майдел: България е четвърта в ЕС по привлечени инвестиции по плана „Юнкер“

„България е четвърта в ЕС по привлечени инвестиции по плана „Юнкер“. У нас има подписани споразумения за 423 млн. евро, които ще доведат до над 1 милиард и 700 милиона евро допълнителни инвестиции.

Няма снимка

Нова регулация в земеползването

Предвижда се нов ред за разпределяне на държавните и общински пасища, мери и ливади Диана Ванчева Министерство на земеделието, храните и горите стъпи смело на съвсем нова почва,

Няма снимка

Запознаха казахстански учен с растителната селекция в Садово

Подписване на научно сътрудничество в областта на растителните генетични ресурси между Аграрния университет в Казахстан и Института по растителни генетични ресурси "К.