Спасените домашни животни на Даря Пушкарьова

13 януари 2018 Домашни любимци 0     
Няма снимка
1 2 3 4 5 6 7
 

Невръстното енотовидно куче Карел е спасено заедно с няколко свои събратя от ферма за кожи. Ако това не беше станало, по всяка вероятност тази зима Карел можеше да украсява раменете на някоя красавица във вид на яка или палто. А на следващата снимка може да видите как изглежда Карел сега благодарение на московчанката Дарья Пушкарьова, която по професия е фотограф,  и нейния съпруг Дмитрий.

Семейство Пушкарьови са се посветили на спасението на кучета-инвалиди и на животни, отглеждани за кожи.

Те започват своята спасителна дейност с построяването на удобни волиери и укрития за спасените енотовидни кучета и лисици на купен специално за целта терен в Подмосковието. Подът трябвало да е бетонен, тъй като лисиците много добре ровят. А отгоре сложили чим, за да могат лисиците да живеят като в гората.

Така лисиците, живели в нечовешки условия - в ужасни клетки, най-накрая се чувстват уютно. Вследствие на телените подове в клетките лапите на всички са били увредени. Но им провървяло. Били спасени - срещу 10 хил. рубли (300 лева) всяко.

Днес вече всички спасени животни изглеждат чудесно. Можете да се убедите, като разгледате снимките.

Коментари:

Влезте като регистриран потребител или направете вашата безплатна Регистрация
Още от Домашни любимци
Няма снимка

Отглеждане на гупи джуджета

Осигурете им покрит аквариум Гупите джуджета (гупи Ендлер или Poecilia wingei) често се препоръчват на начинащите акваристи, тъй като рибките имат добър имунитет,

Няма снимка

Знаете ли какво обича да яде вашата пойна птичка

Добре е да се съобразявате с индивидуалните ѝ вкусови предпочитания Например синигерът обича плодове от офика. За конопарчето ви трябва настърган морков, а червеношийката обича семена от ряпа.

Няма снимка

Напразни ли са усилията да отучите кучето да гризе

Горчивата истината е, че никой стопанин не е успял да отучите кучето си изцяло от гризането. Единственият начин за намаляване на щетите е пренасочване на вниманието към друг вид дейност.

Няма снимка

Нианкичи - най-фотогеничният японски котарак

Нианкичи е невероятно фотогеничният котарак от Япония, чиито снимка са истински шедьоври. Котаракът с тигрова окраска е от южния японски град Кагошима,

Няма снимка

Куче на точки покорява сърца в Денвър

Кучeтата порода далматин имат характерна разцветка на космената покривка: снежнобял цвят, обсипан с точки, чийто размер варира от 2 до 3 см, като на главата и крайниците точките са по-дребни.

Няма снимка

Ако морското свинче започне да се чеше

Най-често причината е гъбична инфекция Задължително трябва да се установи видът на гъбичките, за да бъде лечението ефективно. Имайте предвид, че гъбичките са заразни затова си мийте ръцете,

Още от Фермер
Няма снимка

Пазете пчелите от третиране на земеделските култури с препарати

Трябва да се вземат мерки за опазване на пчелите, когато предстои третиране на селскостопанските култури или горите с отровни препарати. Открийте паразитите в кошера През април,

Няма снимка

Утре - слънце и максимални темепратури до 29 градуса

Утре ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 24 и 29 градуса, в София - около 25 градуса, предаде БТА.

Няма снимка

Сиво гниене по ягодите

При ягодата в началото на цъфтежа трябва да се извърши третиране срещу една от най-важните болести - сиво гниене. Болестта се характеризира със загниване на зелените плодове,

Няма снимка

От 8 до 10 юни Горна Оряховица посреща гости за ХІІ Празник на суджука

С много музика, кулинарни демонстрации, игри, забавления и изненади ще бъде изпълнена програмата на ХІІ-я Празник на горнооряховския суджук, който тази година ще се проведе от 8 до 10 юни.

Няма снимка

Как да предпазите пчелите от болести

Голямо значение за предпазването на пчелите от болести има спазването на мерките при подвижното пчеларствуване и покупко-продажбата на пчелни семейства, майки и пчаларски инвентар.

Няма снимка

2000 австралийски долара седмично получава добър стригач на овце

В една от най-големите овцеферми в австралийския щат Нов Южен Уелс от сутрин до вечер кипи усилена работа в цеха за стригане. Работният ден продължава 9 часа и работата не е лесна.