Спасените домашни животни на Даря Пушкарьова

13 януари 2018 Домашни любимци 0     
Няма снимка
1 2 3 4 5 6 7
 

Невръстното енотовидно куче Карел е спасено заедно с няколко свои събратя от ферма за кожи. Ако това не беше станало, по всяка вероятност тази зима Карел можеше да украсява раменете на някоя красавица във вид на яка или палто. А на следващата снимка може да видите как изглежда Карел сега благодарение на московчанката Дарья Пушкарьова, която по професия е фотограф,  и нейния съпруг Дмитрий.

Семейство Пушкарьови са се посветили на спасението на кучета-инвалиди и на животни, отглеждани за кожи.

Те започват своята спасителна дейност с построяването на удобни волиери и укрития за спасените енотовидни кучета и лисици на купен специално за целта терен в Подмосковието. Подът трябвало да е бетонен, тъй като лисиците много добре ровят. А отгоре сложили чим, за да могат лисиците да живеят като в гората.

Така лисиците, живели в нечовешки условия - в ужасни клетки, най-накрая се чувстват уютно. Вследствие на телените подове в клетките лапите на всички са били увредени. Но им провървяло. Били спасени - срещу 10 хил. рубли (300 лева) всяко.

Днес вече всички спасени животни изглеждат чудесно. Можете да се убедите, като разгледате снимките.

Коментари:

Влезте като регистриран потребител или направете вашата безплатна Регистрация
Още от Домашни любимци
Няма снимка

Учени доказаха, че кучетата разбират отделни думи

Неврофизиолозите смятат, че произнесените с различна интонация думи се възприемат различно, съобщава сп. Frontiers in Neuroscience. Учени от университета Емъри в Атланта заключиха,

Няма снимка

Френският булдог се възпитава лесно

Френският булдог е порода малко домашно куче. Породата е резултат от смеска от XIX век между наследници на булдози, внесени от Англия, и местни френски мишеловни кучета.

Няма снимка

Морското свинче се къпе рядко

Не по-често от веднъж или два пъти годишно Специалистите са на различно мнение за това кога и колко често трябва да се къпе морското свинче. Някои дори смятат, че то може и въобще да не се къпе.

Няма снимка

Игуаната обича да е топло

Сложете в терариума ѝ инфрачервена лампа В терариума на игуаната трябва да има източник на инфрачервена светлина. По този начин тялото й ще може да изработва така необходимия й витамин D3.

Няма снимка

Ново коте в дом с възрастна котка

Как да ги запознаете, че да има мир вкъщи Котките са териториални животни и затова запознанството между възрастна котка и ново малко коте трябва да се направи внимателно.

Няма снимка

Миловидният шар пей е роден лидер

Това куче не се разбира с други животни Всички харесват миловидния шар пей, но не всички знаят, че това е бойна порода кучета, селекционирана в Китай преди 3000 години.

Още от Фермер
Няма снимка

С 50 000 лева се увеличава бюджетът за директни доставки

С 50 000 лева се увеличава бюджетът за 2018 г. по схемата на държавната помощ „Инвестиции за изграждане на търговски помещения и закупуване на търговско оборудване за земеделски стопани,

Няма снимка

Още 63 хил. лв. са отпуснати за компенсации от неблагоприятни климатични условия

Средствата ще бъдат изплатени на земеделските стопани до 22 октомври 2018 г. Допълнителен финансов ресурс от 63 000 лв. за унищожени овощните насаждения одобри УС на ДФ "Земеделие" по схемата на

Няма снимка

35 млн. лв. ще получат животновъди и овцевъди

Плащанията са за първи транш по схемите за преходна национална помощ Управителният съвет  на ДФ "Земеделие"-РА утвърди общ финансов ресурс до 35 335 830 лв.

Няма снимка

Непознат медонос се появи на пчелина?

Пчелар споделя на to-bee.blogspot.com: Опитах се да открия това растение с функцията на Google за търсене по изображения, но за жалост не даде резултат.

Няма снимка

Новото дръвче да е от близък разсадник

Ако ще засаждате ново дръвче, купете го от най-близкия разсадника. Задължително той трябва да е лицензиран. Така се гарантира произходът на дръвчетата, както и здравния им статус,

Няма снимка

Рекордна реколта от царевица в Украйна

В момента износът на царевица за ЕС от Украйна и Русия е доста незначителен. Въпреки това, ситуацията трябва да се промени бързо, поради рекордната украинска реколта - 2018.