Case IH Maxxum 145 Multicontroller е носител на приза “Трактор на годината”

29 ноември 2018 Агротехника 0     
Няма снимка
1 2 3
 

Спечели и наградата за “Най-добър дизайн” за 2019 г.

Международно жури, което класираше участниците в конкурса за иновативни машини, избра топ модела от четирицилиндровата линия Maxxum Case IH за Трактор на годината. Това е високо признание за комбинацията от компактност, мощност и функционалност на трансмисията, дадено заедно с оценката от собствениците и операторите за оперативната лекота при работа със сложно оборудване. Case IH Maxxum 145 Multicontroller получи титлата “Трактор на годината 2019” и приза за “Най-добър дизайн 2019” на церемония по награждаването още в първия ден на изложението EIMA International, в Болоня, Италия.

Официално представен миналата година, заедно с три по-малки модела с мощност 116-135 к.с., Maxxum 145 Multicontroller впечатлява със своята 8-степенна полуавтоматична трансмисия ActiveDrive 8 подлакътник и джойстик Multicontroller. Заради голямата лекота при работа и повишена ефективност, качествата му бяха високо оценени от журито, представено от професионалисти в селскостопанската сфера, от цяла Европа. Тракторите Maxxum се предлагат и с четиристепенна Semi Powershift скоростна кутия и варио трансмисия.

С последните подобрения на гамата Maxxum, които дадоха на линията нова визия, моделът получава двойно признание, като печели и първото място в категория “Най-добър дизайн”, утвърждавайки важността от функционалност и модерен стил на съвременния трактор.

Печелившата формула

След официалното ѝ представяне миналото лято, новата серия трактори Case IH Maxxum, със своя Multicontroller и новата трансмисия ActiveDrive 8, бе отличена с престижната титла "Машина на годината" за 2018 г. на международното изложение Agritechnica в Хановер, Германия.

Сега Maxxum 145 Multicontroller добави към отличията си и титлата “Трактор на годината” 2019 от изложението EIMA. Отличието също бе присъдено от жури на изтъкнати редактори на списания в селскостопанския сектор.

В допълнение към съществуващите четиристепенни трансмисии с четиристепенна полупроводникова мощност и варио трансмисиите CVXDrive, ключовото развитие на новата серия Maxxum Multicontroller е осемстепенна полуавтоматична трансмисия ActiveDrive 8. Предавателната кутия и много други функции за управление на трактора, могат да се контролират от подлакътника и джойстика на Multicontroller.

Наградата "Трактор на годината" се основава и на предишни постижения на Maxxum 145 Multicontroller, като например, най-ниската средна консумация на гориво регистрирана в полеви условия на теста PowerMix, проведен от немската земеделска организация DLG.

“Изключително много се радваме, че получихме наградата Трактор на годината за 2019 за Maxxum 145 Multicontroller”, споделя Тиери Панадеро, вицепрезидент на Case IH за Европа, Африка и Близкия изток.

Това е признание за факта, че по-голямата ефективност на трансмисията и лекотата при управление могат да играят важна роля, не само за по-печеливш, но и за по-екологично съобразен начин на работа.

“В основата на дизайна на нашите машини стоят ключовите критерии за по-лесно управление, по-голяма ефикасност и екосъобразност, така че е истинско удоволствие да видим признанието за тези качества и характеристики на Maxxum Multicontroller”, добави специално за в.“Български фермер” г-н Панадеро.

Коментари:

Влезте като регистриран потребител или направете вашата безплатна Регистрация
Още от Агротехника
Няма снимка

Зрелите ягоди вече предпочитат електрическата ръка на Rubion

Първи автономен робот за събиране на ягодоплодни Иновацията е отговор не само на недостига на работници в сектора, а позволява на производителите да повишат качеството на продукцията си Придвижвайки

Няма снимка

5 начина, по които дроновете променят селското стопанство

От откриване на течове до патрулиране върху развитието на патогени, летящите роботи могат да поемат много нови задължения във фермата Дроновете - разнообразието от малки летящи роботи,

Няма снимка

Как да пазим продукцията от неблагоприятните метеоусловия

Дебелият сняг не е опасен за зърното, защитено от системата AGRAR-bag С нея продажби могат да се извършват по всяко време, особено когато цените се повишават Екип на в.

Няма снимка

Симулаторите за оператори - ефективни и икономични

Доказано е, че симулацията помага на учещите да развиват умения за работа, да придобият знания и да постигат компетентност по-бързо от традиционните методи Ивона Величкова Напредъкът в

Няма снимка

“Агротайм техник” е ново име на пазара за high техника

Амбицията на екипа на неотдавна създадения сектор в компанията “Агротайм” е да предложи на пазара универсална техника в чувствителни сектори на земеделието,

Няма снимка

Какво да гледате, когато купувате употребявана прикачна пръскачка

В търговско-сервизните центрове могат да се намерят използвани пръскачки, които по никакъв начин не са износени и имат потенциал да направят най-малко още 20 години в по-малки фермерски

Още от Фермер
Няма снимка

Три растения в помощ на пчелите

Време е да станем отговорни и полезни Независимо дали отглеждате пчели, дали обичате мед, дали прилагате някои от пчелните продукти за подобряване на здравето.

Няма снимка

Руло от бутер тесто с четири пълнежа

Оригинална и много вкусна рецепта Продукти: 2 листа бутер тесто, 1 яйце, 150 г кайма, 75 г моцарела, 150 г тиква (обелена), лук, 75 г пармезан, 100 мл зеленчуков бульон, 2 суп. лъж.

Няма снимка

Как да внесете пролетта вкъщи?

С клонки с набъбнали пъпки във ваза С всеки изминал ден все повече се усеща идващата с бавна стъпка и безброй събуждащи се растения пролет. Малко остава!

Няма снимка

Топлото време активизира семействата

Как да разширим напролет пчелните семейства agronovinite.com ОТ АГРОНОВИНИТЕ НА 28.04.2017АГРОСЪВЕТИ, БЕЗ КАТЕГОРИЯ, ЗА ПЧЕЛАРЯ Когато на пчелните семейства са осигурени оптимални условия за развитие

Няма снимка

Дойде време за разсадите вкъщи

Основна грижа за любителите градинари е да си отгледат здрав и качествен разсад от основните култури, които ще засаждат в градината през настоящия сезон.

Няма снимка

След обяд валежите спират, минималните температури ще са между минус 9 и минус 4 градуса

През първата половина от деня ще бъде облачно, ветровито и с валежи от сняг. След обяд от север валежите ще спират и облачността ще се разкъсва и намалява, най-късно над Рило-Родопската област.