Релакс с котки предлага кафене в Бруклин

15 март 2019 Домашни любимци 0     
Няма снимка
 

От 3 години в нюйоркския район Бруклин работи котешко кафене, но съвсем отскоро там вече се провеждат и фитнес курсове, съобщава NDTV.

Едно занимание продължава 60 минути, като работим за укрепване на мускулатурата и за разтягане в компанията на най-красивите котки на света, обяснява инструкторката Джеси Колон. Ако някой иска, вместо упражнения може да гали котка, аз не възразявам.

Занятията се провеждат веднъж месечно. Съчетават елементи на пилатес, йога, класически стречинг и мър-мър-терапии.

Котките действат много успокояващо. Това ми помага при йогата, казва участничка в тренировките.

Всички котки са бездомни, т.е. може да си вземеш вкъщи. Кафенето е организирано от доброволци. Фитнес-инструкторите също работят на доброволен принцип. Основната цел е да се намерят стопани на котките.

Организаторите казват, че от откриването на кафенето те вече са намерили дом на над 1000 котки.

Коментари:

Влезте като регистриран потребител или направете вашата безплатна Регистрация
Още от Домашни любимци
Няма снимка

Ако кучето има суха кашлица

може да е бронхопневмония, търсете ветеринарния лекар Основната причина за възпалителния процес в белите дробове и бронхите са различни микроби които проникват в дихателните пътища.

Няма снимка

Мистериозен клиент с огромни рога проверява зоомагазин

Зоомагазин в американския щат Тексас обявява, че вратите му са товорени за всякакви животни, ако те са на повод. Винсент Браунинг решава да провери това на практика,

Няма снимка

Талантлив заек скача за Гинес

Дългоушко изпълнява 20 трика за 1 минута Четиригодишният домашен заек от Финландия Таави изпълнява 20 трика за минута и така попада в Книгата на рекордите Гинес.

Няма снимка

Кучетата не са “детегледачки” по рождение

Бебето променя живота и на домашния любимец Подгответе правилно кучето към появата на бебе вкъщи и осигурете спазването на определени правила за безопасност.

Няма снимка

Съветите на Говорещия с кучета Сизър Милан

Как да запознаете любимеца си с бебето? Ето какво съветва световноизвестния треньор на кучета Сизър Милан за това как да подготвите любимеца си за пристигането на бебето вкъщи: Дайте на кучето да

Няма снимка

От пасивно пушене страдат и любимците

Слабото място на четириногите е носоглътката Според ветеринарите и при животните процентът на смъртност в резултат на последствията от въздействието на никотина и вредните смоли е същият като при

Още от Фермер
Няма снимка

Сушата все повече застрашава Испания

Поради климатичните промени 32 милиона испанци са застрашени от високите температури, по-дългите лета и засушаването, предаде Асошиейтед прес. Тревога бие Националната метеорологична агенция на

Няма снимка

2018 г. е най-горещата година в историята на Германия

2018 г. е най-горещата в Германия, откакто от 1881 г. се води статистика за температурите в страната, предаде Франс прес. Това бе оповестено от Националния метеорологичен институт на Германия. 2018 г.

Няма снимка

Цените на пшеницата реагират на наводненията в САЩ

В Съединените щати нарастват притесненията относно последствията от последните наводнения в Средния Запад за предстоящата сеитба на пролетните култури.

Няма снимка

Защитете нападнатото семейство с листа и стъбла от пелин

Ако нападенията на пчелите крадци на мед, запушете входа на кошера с глина. В средата направете с молив проход, през който пчелите крадци обикновено отказват за влизат.

Няма снимка

Каква е вреда от лешниковия хоботник

Лешниковият хоботник развива едно поколение годишно. Бръмбарите напускат зимните си убежища и се хранят с листата и меките зелени плодчета, като ги надупчват. Вследствие на повредата те изсъхват.

Няма снимка

Продължава борбата с недекларирания труд в земеделието

На 4 и 5 април в Бари ще се проведат заключителните дни по проекта Raise up – pd действия на терен, иновативни подходи и ангажираност на ключови партньори за противодействие на недекларирания труд В