Пилешка салата с вишнев дресинг

Опитайте интересна комбинация от пилешко месо и сладко-кисел дресинг от сочни вишни.
Продукти: 500 г пилешки гърди, 2 суп. лъж. вишни почистени от костилките (10-12 плода), 2 салати, 1 вр. зелен лук, 1/2 вр. магданоз, 2 краставици, 2 суп. лъж. червен винен оцет, 4 суп. лъж. зехтин, сол и млян черен пипер на вкус
Приготвяне: Пилешките гърди се подсушават с домакинска хартия.
Поръсете ги с масло, сол и черен пипер и запържете по 2 минути от всяка страна. Нарежете на филийки.
Вишните се почистват от костилките и се разрязват наполовина. В купа смесете половината плодове, оцета, зехтина, сол и черен пипер.
В голяма купа поставете накъсаните листа от салатата, нарязаните лук и краставици и останалите вишни. Полейте с дресинга и разбъркайте. Отгоре подредете нарязаното пилешко месо и поръсете с магданоз.
Можете да сервирате.