Утре ще бъде слънчево, след обяд за кратко ще се заоблачи

12 септември 2019 Новини 0 3753
Няма снимка
Снимка: Pixabay
 

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца. През нощта облачността ще е разкъсана, над западните райони ще намалее до незначителна. Ще духа слаб до умерен север-североизточен вятър.

Утре, петък, 13 септември, ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността над Източна България. Ще духа слаб, в югоизточната половина от страната умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 26 и 31 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 20 градуса, на 2000 метра - около 12.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 26-27 градуса, температурата на морската вода е 24-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 13 септември слънцето ще изгрее в 7:04 ч. и ще залезе в 19:41 ч. Продължителността на деня е 12:37 ч. Луната ще изгрее в 19:47 ч. и ще залезе в 6:00 ч. 

Коментари:

Влезте като регистриран потребител или направете вашата безплатна Регистрация
Още от Новини
Няма снимка

В Швейцария откриха най-голямата в света Къща на шоколада

Тези, които не могат да живеят и ден без шоколад, имат допълнителен повод да се радват: миналия месец Швейцария откри Къща на шоколада, която се превърна в най-голямата в света

Няма снимка

Развенчаване на митове: кафявото или бялото яйце е по-добро?

Хората от дълго време спорят кой е първи - яйцето или кокошката. Но мнозина не намират съгласие и по друг въпрос - дали кафявите яйца са по-добри от белите

Няма снимка

Земеделци, организации на производители и фермери ще обсъждат развитието на сектора

Конференция на тема: «Развитието на българското земеделие и селските райони в процеса на евроинтеграция” ще се проведе на 24 и 25 октомври 2020 г., събота и неделя, от 13:00 часа в хотел „Жеравна”

Няма снимка

Министерският съвет одобри промени в данъчното законодателство

Министерският съвет одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност. В преходните и заключителни разпоредби на законопроекта се предлагат промени и в

Няма снимка

Правителството прие Национална програма за опазване и възстановяване на почвите до 2030 г.

Правителството прие днес Национална програма за опазване, устойчиво ползване и възстановяване функциите на почвите 2020 - 2030 г. Програмата е разработена в съответствие с чл. 24, ал

Няма снимка

Оптиком организира Ден на отворените врати по случай 75-годишния юбилей на Световния Бранд JCB

Специално за българските зърнопроизводители и фермери, Оптиком ООД организира на 23-и Октомври -Петък - Ден на отворените врати във всички свои търговски бази

Още от Фермер
Няма снимка

Не допускайте диария при телетата!

Най-честата причина е лошата хигиена Диарията е стомашно разстройство, затова веднага трябва да спрете млякото или млекозаместителя. Диариите са опасни за всички телета

Няма снимка

Неустойчивите луковици и грудки

Ето някои по-нетрадиционни За колко грудки и луковици, които трябва да извадите от почвата сега, се сещате? Далия, гладиол, канна...други? Е, много са

Няма снимка

Защо огрубява виното?

Причината най-често е продължителният престой с джибрите след ферментацията По повод питането на Желка Маринова от Кортен, консултантът ни д-р инж.техн

Няма снимка

Съветът на министрите е за запазване на преходната национална помощ и 13+2% обвързана подкрепа

Съветът на министрите по земеделие постигна общ подход по бъдещата Обща селскостопанска политика. Споразумението отразява българската позиция Министрите по земеделие на страните-членки на ЕС

Няма снимка

Българският биосектор призовава евродепутатите да гласуват ЗА реформата на ОСП

Фондация Биоселена и Българска Асоциация Биопродукти (БАБ) призовават българските евродепутати да гласуват за реформа на Общата селскостопанска политика (ОСП) и да гарантират

Няма снимка

Италианска паста

5-те най-популярни рецепти и как да ги приготвите Пастата е гръбнакът на италианската кухня. Разбира се, само ако говорим за качествени продукти от твърда пшеница