Технологични решения за по-продуктивно земеделие

22 септември 2019 Агротехника 0 9054
Няма снимка
1 2 3
 

Машините на APV са със незаменим инструмент в ръцете, като на зърнопроизводители, така и на животновъди

APV е иновативна компания, разположена в град Далайн, Австрия - на около 100 км североизточно от Виена. Те произвеждат висококачествени, специализирани земеделски машини, които се доставят за да работят по засяване, наторяване, пощенска обработка и култивиране на ливади и пасища. Можете да незаменим инструмент в ръцете, какъвто е на зърнопроизводителите, така и на животно овъди.

Фирма е фамилна и е основана през 1997 г. от текущия собственик и изпълнителен директор - Юрген Шолс. Вихрено е да се развие от огромно желание на своя човек, за да се разпростира бързо във всички страници от страна на съюз и останал свят.

От 2016-а APV влезте в себе си и съществувате на вашето и в България, което с пневматични си апликатори за изсяване на торове, семена и тревни смески, а така вече и със сигурност трябва да се продуцира гама. Това е наистина добросъвестно в нас, чрез своите директни партньори и контакти. Фирмата е изпъната ръка за работа и към раздели на земеделска техника с добра изградена клиентска мрежа и сервиз.

Машините на APV са групирани в две основни категории

Едни са за подсяване на ливади, пасища и щригели за тази подготовка, а член - за полагане на подхранващи микроторове, пелети и тревни смески за междинни култури.

Лидерите са представени в момента, за да се приложат за полагане на миграгранулирани торове, семена и пелети. Машините се отличават с изключение на това, че просто простота на конструкцията, здравината и надеждността.

Прецизирането на тях е обезопасено от компютъра, което е точно до употреба, разпределение по работна ширина и контрол над грешки. Всичко това е независимо от скоростта на движение на моторното превозно средство. За удобство на оператора, контрола и управлението на вентилатора и достъпа на целия вал се използва от седалката на водата.

Компанията APV следва неотлъчно вашето "Иновации за бъдещето". Версията на тази идея е специализирана за разделяне на отдел на фирмата, която представя технологични решения за модерни и по-продукти на земеделие всяка година. Акцентите за 2019 г. са добавени два нови продукта - винена варио брана "VS 1200 М1" и ротационна иглена мотика "RH 600 М1".

Безпрецедентно копиране на терена

APV VS 1200 M1 е снабден с уникална пружинна система за регулиране на иглите, която трябва да се адаптира прецизно и да има максимална защита за посещение. Благодарение на VS технологията работи с организирана система с диаметър 8 мм и дължина 520 мм, копирайте перфектно земните контури и осигурете един такъв натиск върху цялата работна ширина от 12 м. Полша от това се проявява най-ясно при култури, които се задържат на лехи, като картофи. Така че при обработката се използва единственото действие, което е полезно независимо от това, което е било оперирано на върха на лехите или в браздите между тях.

Имайте предвид, че варио система е избягвана надеждността на работните органи да пивотират, т.е. да се движа оставено и надясно в процеса на работа. Единственият им указател за движение при APV VS 1200 M1 може да бъде по-добър и по-надолу, а това шофьор да се сравни по-добри резултати при търсене на резултати. Масата на машината е 1550 кг, тя се разпределя равномерно, като има 6 броя копиращи колела. Необходимата сила на движение е около 90 к.с. Основното предходно обучение за преглеждане на варио брана е за механична борба с плевелите. Това е истински незаменим помощник в биологичното състояние на различни селскостопански култури.

Отлична за раздробяването на пощенската кора

APV RH 600 M1 е нов тип иглена ротационна мотика за механична борба с плевелите, която идеално разгражда твърда пощенска кора.

Работете се от въртящите се, наклонени дискове, снабдени с уникални стоманени шипове с дебелина 6 мм. Те са дискове с диаметър 50 см и са разположени независимо от двойни рамена, които са с работна ширина 6 m. Дисковете се адаптират индивидуално спрямо контурите на полето, а техният ъгъл на наклон се регулира за по-ефективна работа.

Благодарение на височината на работна скорост (около 20 км / ч) дисковете изкоренявайте и извивайте върху повърхността плетене, без да трябва да се нуждаете от растения. В този процес се използва кислород в поща, стимулира се микроорганизмите и растенията на културата. Специализиран профил за грешка на машината на дървесината, за да се регулира разстоянието между двойни дискове, като това и да се покрие при необходимост. Предлагането на копирайте терена колело също може да бъде коригирано без инструменти.

Работно положение на ротационната мотика и равномерното натискане на почвата се регулира чрез хидравлика и рамената на навесната система на трактора. Машината е подходяща за механична обработка на редови и на други култури. Масата е 700 кг, а необходимата сила на трактора е само 65 к.с.

Универсални технологични решения при APV RH 600 M1 съм използвал ефикасен инструмент в борбата с плевелите и е необходим инвентар в биоземеделието.

APV не е само пазарен лидер в Австрия, но и производител, който изисква стандартите в прецизното торене и се работи в над 50 държави по света. Компаниите са убедени, че се докажат във времето и в полета на Европа продукти ще намерят отлична реализация и да се съхраняват в България.

Коментари:

Влезте като регистриран потребител или направете вашата безплатна Регистрация
Още от Агротехника
Няма снимка

Lemken спира производството на пръскачки

Lemken обяви, че ще откаже конвенционалната си линия пръскачки от края на тази година, въпреки че представи нова самоходна машина – Nova, на Agritechnica

Няма снимка

Сеялките Tempo имат ново стопиращо колело

Vaderstad разработи ново стопиращо колело за прецизната сеялка Tempo. ProStop използва гумени спици, за да абсорбира външно налягане, за което фирмата казва

Няма снимка

Оборотът на SDF намалява със 7,6%

Оборотът на Same Deutz-Fahr Group през 2019 г. достигна 1,268 милиарда евро, което е 7,6% надолу спрямо предходната година. Но въпреки спада, компанията все още е настроена положително

Няма снимка

Rabe намира нов инвеститор

По-рано тази година Gregoire Besson изпадна във финансови затруднения, които доведоха до новината, че заводът Rabe ще бъде закрит. Но преди да се стигне дотам

Няма снимка

Claas обяви редица промени в управлението си

Изпълнителният директор на Claas Великобритания Тревър Тарел става старши вицепрезидент за Западна Европа в отдела за продажби и услуги на фирмата. Той поема поста от Кристиан Радонс

Няма снимка

Интелигентни машини пестят и от гориво, и от обслужване

Новият трактор STEYR Expert CVT е истински експерт във всяко поле - независимо дали става дума за пасища, ниви, ферми, или транспорт * TERRUS - партньорът, на който може да се разчита Екип на в

Още от Фермер
Няма снимка

Днес слънчево и по-топло, температурите - до 29 градуса

Днес ще е бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност, но само на отделни места ще превали слабо. Ще духа до умерен запад-югозапад вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните

Няма снимка

ЕК предлага 24 млрд. евро за възстановяване на селското стопанство

Европейската комисия (ЕК) предложи да отпусне 24 милиарда евро за възстановяване на селското стопанство от своя фонд „ЕС от ново поколение“, който следва да осигури финансова подкрепа за

Няма снимка

Самолети срещу градушки първо в Северна България

В готовност сме пилотно да бъдат обхванати чрез самолетен способ за борба с градушките площите в Северна България, които не се покриват сега с ракети. Това заяви земеделският министър Десислава

Няма снимка

Самолетен способ срещу градушки ще защитава непокритите с ракетен способ площи

2236 ракети са изстреляни срещу градушки от края на април до момента, каза министърът на земеделието Десислава Танева на днешната Комисията по земеделие в Народното събрание, предава агенция "Фокус"

Няма снимка

Салата с пресни картофи

Продукти: 250 г пресни картофи, четвърт глава червен (салатен) лук, 1 суп. лъж. зехтин, половин лъжичка горчица, половин лъжичка винен оцет, 5 репички, зелени подправки - на вкус (копър, магданоз)

Няма снимка

Разделителна тревожност при кучетата

Едно от най-често срещаните оплаквания на собствениците на домашни любимци е, че кучетата им са разрушителни, когато остават сами. Това не винаги означава, че животното не е научено как да се държи